2011. május 29., vasárnap

Egészségünk és környezetünk védelme

Környezetünk védelme

Iskolás koromban kaptam egy komoly feladatot. Egy dolgozatot kellett írnom amely a környezetszennyezésről szól, és megyeszinten kellett előadnom és megvédenem azt. A címe a környezetszennyezésről szólt, és arról hogy ha ebben az ütemben halad a szennyezés milyen hatásai lesznek, előreláthatóan, 10, 15, vagy további évek múltán. Sokunk számára lehet, hogy unalmas téma, de környezetünk, a levegő, a víz, és a táplálékunk amit elfogyasztunk mind attól függ hogyan óvjuk földünket. Ha láttatok olyan filmeket amelyek földünk közelgő katasztrófáiról szólnak, elgondolkodhatunk egyénenként azon , hogy mi személy szerint mit teszünk a környezetünk megóvása érdekében, mennyire vagyunk környezet tudatosak. A következő videó-felvétel erről szól, nézzétek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=hptS5CNCpN0

2 megjegyzés:

  1. Sajnos nem elunk elegge kornyezettudatosan, mert gyarlok vagyunk! Fontos feladat kornyezetunk vedelme, ovasa!

    VálaszTörlés
  2. AZ a baj, hogy csak elgondolkodunk és nem nagyon teszünk érte semmit.Én személy szerint vigyázok a víz fogyasztásra és az energiára, de tudom sokkal többet tudnék tenni, most a legfontosabb, hogy a gyerekünket is így neveljük, végül is az unokáinktól kaptuk kölcsön a Föld nevű bolygót.
    De azért valamit tenni kéne a multikkal is ,hogy végre felébredjenek.Mert milliókat költenek környezet védelemre, és másik felől úgy is folytatják a szennyezést.

    VálaszTörlés