2011. május 17., kedd

Vírusfertőzés ellen ezüst kolloid javasolt

Ezüst kolloid használata javasolt:

A kolloidális ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.
Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus.
Egy neves Magyar belgyógyász, Dr. Elek Csaba néhány HPV vírussal fertőzött páciensét laboreredményekkel dokumentáltan, kigyógyította ebből a vírusfertőzésből, mégpedig ezüstkolloid alkalmazásával.
A méhnyakrák világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. A HPV (humán papillómavírus) felelős érte. És bár kezelik, igazából nincs hatásos gyógymód ellene.
A TV2 2 Testőr című műsorának felvétele. Az eredeti megtekinthető a TV2 oldalán (2008.12.21)
Ezüst oldat adagolása:
Konkrét egészségügyi panaszokra naponta 3x1 teáskanál, egészségmegóvó jelleggel naponta 1 teáskanál. Célszerű lenyelés előtt szájban tartani, mert a nyelv alatti és szájüregi nyálkahártyán keresztül leghatékonyabb a felszívódása. Mikor már nem tartható, le kell nyelni. Fémmel hosszabb időn át nem érintkezhet, de fémkanállal nyugodtan beszedhető.

Fémérzékenységben szenvedők az esetleges allergiás tünetek miatt ne fogyasszanak ezüst kolloidot. Hosszantartó (6 hónapnál több), folyamatos fogyasztását nem javasolják.
Amennyiben valami oknál fogva mégis erre lenne szükség, célszerű probiotikumokat tartalmazó táplálékot (pl. mikrorostos Gél) is fogyasztani a bélflóra védelmében.

Gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

Ezüst kolloid gyerekeknek: A jó minőségű ezüst kolloid oldat előírásoknak megfelelő alkalmazása számukra sem jelent semmiféle veszélyt. Ennek ellenére, a 3 év alatti korú gyermekek és áldott állapotban lévő kismamák inkább ne alkalmazzák.

1 megjegyzés:

  1. Ebben az ezüst kókusz-pókuszban tényleg lehet valami... http://www.merkurblog.ro/2010/08/lugositas-a-jo-kozerzetert/

    VálaszTörlés