2011. május 18., szerda

Arany kolloid és szépségápolás

Manapság nagyon elterjedt a nemesfémek gyógyászatban, és szépségápolásban való használata. Az Avon cég is piacra dobott ezüst, arany, és akár platinát tartalmazó arckrémet is minden korosztály számára. Nos szeretnétek megtudni, milyen gyógyhatásuk van a nemesfémeknek? 

arany oldat

    Arany oldat

    (Aranykolloid)

    Hallgassa meg!Részlet Stráhl Ferenc előadásából: (3:18)



Az Arany Oldat könnyen felszívódó, mikroszkópikus arany részecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva bársonyossá, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap.
Az UMO Japán kozmetikai óriás aranyterápiáját mára az egész világon alkalmazzák. A megfiatalító álarc tiszta, 24 karátos aranylemezek felhasználásával készül.
Tudományos kutatások igazolták, hogy az arany elősegíti az oxigénatomok gyors behatolását a bőrbe, magasabb szintre emelve annak sejtfunkcióit.
Japánban egy ilyen kezelés két évvel ezelőtt
30 000 jenbe került. Nos, akinek soknak tűnik ez az ár, kipróbálhat egy kiegyensúlyozottabb megoldást... egyéb előnyei is származhatnak belőle...
bőrfeszesítő
  

"...tisztában kell lenni, hogy az aranykolloid gyorsítja az agysejtek ingerületátvivő képességét. Ez a fő hatása. 
...Az aranykolloid hatásának tulajdonképpen mi a lényege? Az a lényege, hogy idegen fehérjék szaporodnak fel az idegsejtek közötti kapcsolatokban, az úgynevezett szinapszisokban, amelyek lassítják az ingerületátvivő anyagot, ez okozza az időskori elbutulást, az Alzheimer kórt, a Parkinson kórt...
... tisztítják a szinapszisok közötti rést, ezáltal teszik lehetővé az Alzheimer kór megelőzését, a Parkinson kór megelőzését, és a betegek állapotának a javítását. E két betegség ma még nem gyógyítható, mindkettő progresszív, ugyanakkor kizárólag az aranykolloid az, ami némi befolyással van az Alzheimer lefolyására, lassítja annak a progresszióját.
Most nézzük meg az aranykolloidok hatását: idegnyugtató hatása van, oldja a stresszt, ...
... emellett csökkenti az izületi panaszokat - régóta ismert ez a hatása egyébként - védi a szívet, elsősorban az által, hogy csökkenti a szívnek a terhelését és fokozza a vérellátását, fokozza a libidót, enyhíti az álmatlanságot, fokozza a szellemi teljesítőképességet. Kérem, ez a világ első számú szaklapjában, a New England Jourlal of Medicine-ben lemérték a szellemi teljesítőképességet közönséges IQ teszttel aranykolloid szedése előtt és utána is, s óriási különbségek voltak a teljesítőképességben...

Az aranykolloid oldat izületi gyulladások esetén hatásosan csökkenti a fájdalmakat, csillapítja a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását.

Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert.
Fogyasztásakor a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes közérzetről számolnak be.

Az aranykolloid növeli az elme élességét és a koncentráló képességet. Hatásosnak találták a figyelemhiány és a hiperaktivitás kezelésére.
A szívre kiegyensúlyozó és harmonizáló hatással van, szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol, nikotin, koffein és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Asztmás betegeknél enyhíti a tüneteket. Gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, és nem befolyásolja hatásukat. A jó minőségű kolloidális aranyoldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták.

3 megjegyzés:

  1. valaki megajándékozhatna egy kúra aranykolloid kezeléssel hátha tényleg segítene koncentrálni... =))

    VálaszTörlés
  2. Ezekkel a "csodaszerekkel" az egyetlen gond, hogy a mai piaci hajszaban nincs eleg ido alaposan letesztelni es kifejleszteni es elofordul par ev piaci tarolas utan, hogy bizony van par mellekhatasa is. Barmennyire is tagadja sok gyarto. Lehet, hogy eppen ez a termekre nem jellemzo, de sajnos mar sok negativ tapasztalat volt.

    VálaszTörlés
  3. engem igazán érdekelne milyen mellék hatások léptek fel ,mert én is szeretném elkezdeni az arany kolloid alkalmazását,mik azok a negatív tapasztalatok??? mielőbb várom a választ ...

    VálaszTörlés